Ons aanbod

Inspanningstest

LACTAATTEST

Iedereen behaalt meer progressie met een goed onderbouwd en persoonlijk trainingsschema. Door het uitvoeren van een inspanningstest op de loopband of op de fiets kunnen wij uw conditie nauwkeurig in kaart brengen. Zo kunnen wij een trainingsadvies op maat samenstellen om de vooropgestelde doelstellingen gezond en efficiënt te behalen.
 
Onderstaande stappen leggen het proces van de inspanningstest uit:
  • Intakegesprek en antropometrische metingen
  • Inspanningstest op de fiets of loopband
  • Bespreking resultaten met één van onze sportwetenschappers
  • Verslaggeving met een gericht trainingsadvies (10 dagen na de test)
Prijs 
Lactaattest:  € 100 
Lactaattest + trainingsadvies: € 135 

Trainingen

PERSONAL TRAINING

Onze trainers gaan persoonlijk met u aan de slag in onze eigen trainingsruimte. Na een intake en een grondige screening wordt er een individueel plan opgesteld om uw doelstellingen te bereiken.

Er zal rekening gehouden worden met de mogelijkheden en eventuele medische klachten die een aangepast trainingsprogramma noodzakelijk maken.

Een personal trainer biedt vele voordelen: exclusieve aandacht, de voortdurende bijsturing in de uitvoering van je oefeningen, een intensieve opvolging, enz. Dit alles leidt tot betere en snellere resultaten. De trainer motiveert je telkens om het beste van jezelf te geven en zo stap voor stap je persoonlijk doel te realiseren.

Prijs
Individueel: € 60 per sessie 

SMALL GROUPS

Samen met uw partner of uw vrienden sporten in onze trainingsruimte onder professionele begeleiding om uw doelen te bereiken. Een gezamenlijk trainingsschema wordt gevolgd afhankelijk van de doelstellingen, waarbij ieder individu werkt naar zijn specifieke mogelijkheden. De trainer zal voortdurend individueel bijsturen om zo voor iedereen de beste resultaten te bekomen.

Prijs
2 personen: € 30 per persoon per sessie 
3 personen: € 20 per persoon per sessie 

OUTDOOR GROUP TRAINING

In de groepstrainingen bieden we trainingen aan voor grotere groepen. Die trainingen vinden in openlucht plaats. Onze trainers bieden een brede waaier van mogelijkheden aan, zoals algemene conditie, loopvaardigheden, plyometrie, uithouding, snelheid, kracht en core-stability.

Ze worden georganiseerd per sportdiscipline, zowel voor ploeg- als voor individuele sporten. Ook hier zorgt de trainer voor voortdurende bijsturing. Het voordeel van in groep te trainen is dat men elkaar stimuleert.

Prijs
4 personen: € 15 per persoon per sessie 
5 personen: € 12,50 per persoon per sessie 
6 personen of meer: € 10 per persoon per sessie 

*outdoor group training is pas mogelijk vanaf vier personen

 

ONLINE TRAINING

In deze huidige tijden willen onze trainers u ook via een online platform, veilig binnen je eigen woning, trainingen aanbieden.

Prijs 
Individueel: € 50 per persoon per sessie 
2 personen: € 25 per persoon per sessie 
3 personen: € 17 per persoon per sessie 
4 personen: € 13 per persoon per sessie 

 

ONLINE GROUP TRAINING

In deze huidige tijden willen onze trainers u ook via een online platform, veilig binnen je eigen woning, trainingen aanbieden.

Prijs
5 personen: € 10 per persoon per sessie 
7 personen: € 8 per persoon per sessie 
9 personen of meer: € 6 per persoon per sessie 

*online group training is mogelijk vanaf 5 personen

Fysieke begeleiding

MAANDELIJKSE TRAININGSSCHEMA'S

Wij bieden u een geïndividualiseerd trainingsschema, gericht op de concrete doelstellingen die u vooropstelt.

Vaak voorkomende doelstellingen waarvoor een schema gevraagd wordt zijn:

– Duurlopen (bv de 10miles of een marathon)
– Duatlon (bv de Hel van Kasterlee)
– Triatlon (bv Ironman)
– Wielerklassiekers (bv Ronde van Vlaanderen en Mont Ventoux)

 

Prijs
€ 60 per schema 

WEKELIJKSE TRAININGSSCHEMA'S

Elke week maken wij voor u een geïndividualiseerd weekschema, gericht op de concrete doelstellingen die u vooropstelt. Onze trainers volgen jullie progressie nauwkeurig op om elke week een optimaal weekschema voor jou uit te schrijven.

Vaak voorkomende doelstellingen waarvoor een schema gevraagd wordt zijn:
– Duurlopen (bv de 10miles of een marathon)
– Duatlon (bv de Hel van Kasterlee)
– Triatlon (bv Ironman)
– Wielerklassiekers (bv Ronde van Vlaanderen en Mont Ventoux)

 

Prijs
€ 100 per maand (uithouding)
 € 200 per maand (kracht)

INTENSIEVE TEAMBEGELEIDING

Tijdens deze begeleiding gaan we alle atleten van het team al hun fysieke en mentale vaardigheden optimaliseren. Elke week maken wij voor alle teamleden een geïndividualiseerd weekschema, gericht op de concrete noden van elke atleet. De focus van het schema zal telkens verschuiven tussen kracht, conditie, mobiliteit, enzovoort, afhankelijk van de sport, het individu en de periode waarin we zitten. Daarnaast bieden we ook een mentale ondersteuning indien nodig en gaan we mentale vaardigheden trainen zoals focus, omgaan met druk, leiderschap, enzovoort. 

Prijs
Te onderhandelen

Mentale begeleiding

KLINISCH PSYCHOLOOG

Hebt u het om diverse redenen moeilijk dan zal onze klinisch psycholoog er naar streven om via gesprekstherapie uw mentale veerkracht te vergroten. Hij zal samen met u zoeken naar handvaten om de psychische klachten of levensvragen aan te pakken.

Voor uiteenlopende psychische klachten als angsten, depressie, stress, slaapproblemen, burn outs, enzovoort kan u bij hem terecht.

Prijs
€ 50 per sessie 

SPORTPSYCHOLOOG

Onze sportpsycholoog streeft er naar om sporters mentaal sterk en weerbaar te maken, aangezien de weg naar topprestaties vele mentale obstakels bevat. Net zoals fysieke, technische en tactische vaardigheden kunnen de mentale vaardigheden getraind worden.

Zo helpt hij u het beste uit uzelf te halen, zodat u topprestaties kan leveren.

‘ Become the best you ! ‘

Prijs
€ 50 per sessie