Wie zijn wij

Kamiel D'Huyvetter

Een physical coach met meer dan 40 jaar ervaring binnen de sportwereld werkende met sportliefhebbers tot topsporters. Hij is één van de pioniers die het belang van de fysieke capaciteiten ontwikkelde binnen verschillende sporttakken. Als geen ander kan hij de fysieke noden binnen een specifieke sport omzetten in trainingen om zo de beste resultaten te behalen. Zijn levensmissie is en dit vanaf de dag dat hij als master in de lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen afstudeerde, om het beste te halen uit elke individuele sporter.

Glenn D'Huyvetter

Als coach gevormd door zijn eigen sportervaringen, een bacheloropleiding lichamelijke opvoeding en gecertifieerd als NASM PERSONAL TRAINER ontplooide hij zich tot expert binnen de trainingswereld. Na meerdere jaren trainingen en adviezen te hebben gegeven in verschillende sporttakken heeft hij zijn focus de laatste jaren gelegd op allerlei vormen van krachttraining.

Timo D'Huyvetter

Eigen sportervaringen en een bacheloropleiding bracht hem tot een werkende physical coach binnen verschillende sporttakken. Het besef van het belang van de mentale vaardigheden binnen de sportwereld dreef hem om zich te specialiseren in de psychologie. Na het behalen van een master in de psychologie en een getuigschrift praktijkgerichte sportpsychologie werkt hij nu niet alleen als physical coach maar ook als klinische- en sportpsycholoog binnen ons team.